Transformers 4 (Bilgi)

Özet & detaylar

Üç yıl önce Chicago'da yaşanan savaşın ardından, Autobot'lar NEST'in yardımlarıyla Deception'ları yok etmeye devam ediyorlardır. Ancak öte yandan Skyquake bir asteroit parçası nedeniyle ölen Deception'ları yeniden hayata döndürmektedir. Megatron'un ölmesi ve Cybertron'un da ağır bir şekilde hasar görmesiyle birlikte Deception'ların kontrolü Skyquake'e kalmıştır. Artık son teknoloji ürünü silahları 'Trypticon'ı tasarlamalarıyla birlikte hem Pentagon hem de Amerikan ordusu için büyük bir tehdit haline gelmişlerdir. Autobot'lar ve NEST dünyayı olası bir kaostan kurtarabilmek için hızlıca hareket etmek ve geç olmadan Deception'ları durdurmak zorundadır. 






Transformers 4'ten İlk Kareler Yayınlandı !


Michael Bay'in yönetmenliğini yaptığı yaptığı Transformers 4'den, Autobot'ları içeren ilk kareler paylaşıldı. Başrollerinde Jack Reynor, Mark Wahlberg, Peter Cullen, Stanley Tucci,  Nicola Peltz ve Kelsey Grammer'ın yer aldığı film, 27 Haziran 2014'te izleyici ile buluşacak. Filmin çekimleri Arizona ve Utah yakınlarındaki Monument Vadisi'nde sürüyor. Yayınlanan görüntülerde $2.4 million değerinde olan Bugatti'yi ve C7 Corvette Stingray'i görüyoruz.













Gişede başarılı Transformers (Transformers) film serisinin yapımcısı Paramount Stüdyosu, Çin'in büyük sinema şirketleri Çin Sinema Kanalı ve Jiaflix Enterprises'ın yardımları ile merakla beklenen Transformers 4'ü çekeceğini açıkladı. Bu şirketlerin yardımlarının karşılığı olarak Çin Sinema Kanalı filmin Çin'de dağıtımını üstlenecek.
Filmin finansal detayları açıklanmadı ama Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü (Transformers: Dark of the Moon) 200 milyon dolarlık bir bütçe ile çekilmişti. Transformers 4 ile Çin Sinema Kanalı ilk defa bir batı prodüksiyonu üzerinde çalışacak.
1995'de kurulan Çin Sinema Kanalı ülkenin tek sinema kanalı ve yaklaşık bir milyar kişi tarafından izleniyor. Transformers serisi Çin'de çok başarılı. Transformers 3, Çin'de 165 milyon dolar kazanmıştı. Transformers 4'te Mark Wahlberg başrolde olacak. İlk üç filmi yöneten Michael Bay, dördüncü film için de kamera arkasına geçecek.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Hazırlayan | İLetişim | Pcmerkez
Copyright © 2011. Film İzle, full film izle, film izle, türkçe dublaj film izle, hd film izle - All Rights Reserved
Temayı Hazırlayıp Editleyen Pcmerkez Published by İLetişim
Proudly powered by Temayı Kullanan Blog